WIJ ZIJN FLEX TECHNIQUE

Flex Technique Technische Personeelsdiensten is als uitzendbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch uitvoerend personeel. Gekwalificeerde vakmannen worden zowel in Nederland als binnen de Europese grenzen geworven. Flex Technique bemiddelt o.a.:

Industriƫle elektromonteurs, Industriƫle panelenbouwers, 121 lassers, 141 lassers(o.a. voedingsindustrie), 135/136/138 lassers.

JONG EN DYNAMISCH

De kleuren van Flex Technique staan voor een jong en dynamische organisatie van deze tijd met een frisse en positieve blik op de markt. Het werken met mensen vergt net dat stukje extra aandacht. De juiste man op de juiste plek zetten onder voorwaarden waar zowel relatie als uitzendkracht als Flex Technique een goed gevoel bij hebben. Korte communicatielijnen, duidelijke en eerlijke communicatie, actie en positieve resultaten. Dat is het uitgangspunt voor een goede dienstverlening.

ONZE WERKWIJZE

De werkwijze van Flex Technique conformeert zich aan alle wettelijk gestelde normen. Zo kunt u veilig zaken doen met een gerust hart. Op verzoek kunt u de nodige documentatie per email ontvangen. Indien u na het bekijken van de website nieuwsgierig bent geworden en meer informatie zou willen over de dienstverlening, kunt u gerust telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0412 – 202576, een email te sturen naar info@flex-technique.nl of door het contactformulier in te vullen.

AANGENAAM, MIJN NAAM IS TAMAR

Mijn naam is Tamar en ik ben de drijvende kracht achter Flex Technique. Ik sta voor persoonlijk contact en adequaat reageren en anticiperen. Wij denken als Flex Technique in oplossingen en zoeken altijd de juiste mensen op de juiste plekken.

Neem gerust contact met me op, dan praten we een keer bij!