WELKOM BIJ FLEX TECHNIQUE

Flex Technique Technische Personeelsdiensten is als uitzendbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch uitvoerend personeel. Gekwalificeerde vakmannen worden zowel in Nederland als binnen de Europese grenzen geworven.

De werkwijze van Flex Technique conformeert zich aan alle wettelijk gestelde normen. Zo kunt u veilig zaken doen met een gerust hart. Op verzoek kunt u de nodige documentatie per email ontvangen.

OP ZOEK NAAR TECHNISCH PERSONEEL?! BEL ONS!

Contact

TECHNISCH UITZENDEN

In tegenstelling tot een algemeen georiënteerde werkwijze, zorgt een gespecialiseerde werkwijze voor meer kennis en diepgang. Door op één lijn te communiceren met zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten, wordt de kans op goede match vele malen groter.

MEER INFO

VEILIG ZAKEN DOEN

De backoffice van Flex Technique voldoet aan de normen zoals vastgelegd in NEN 4400-1 en is in het bezit van o.a. een NBBU en VCU certificaat. U heeft uiteraard de mogelijkheid om een deel van uw factuurbedrag te storten op de G-rekening, dus géén verrassingen achteraf.

MEER INFO

GOEDE WERKGEVERSCHAP

U kunt er van op aan dat medewerkers op de loonlijst komen tegen goede arbeidsvoorwaarden. Ook zal Europees personeel gehuisvest worden in representatieve accommodaties waar 1 persoon op een kamer verblijft. Zo blijven uw werknemers fit en scherp.

MEER INFO